Wk. 10 – Architecture and Urban Planning

My new design for the wedge on campus would be to make the space bigger.  I think this new design would improve the flow in this area by creating more space for people to walk there and keeping the what has become known as a shortcut on campus, rather than getting rid of it.  This bigger area could even make it so that people could walk either direction in the wedge space rather than just only one person being able to pass through at a time, which really slows things down in this area.  Also, this would be a better solution than just getting rid of the wedge because it has become a very well known spot on campus and I think people would be upset if it was taken out or blocked off.  I came to this decision of design choice because I thought it would improve the walking space on campus and it wouldn’t get rid of the well known spot on campus.

IMG_6440.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s